Nóra Demeczky több mint 15 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött a DE_FORM Design Agency társalapítója, ügyvezetője és a DE_VISION nemzetközi intediszcipilinális tervező iroda alapítója és stratégiai vezetője. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Intézetében szerzett diplomát, de érdeklődése a design teljes területére kiterjed, melyet multidiszciplináris design gondolkodás jellemez. 
Több mint 100 kiállítás és kulturális esemény vizuális arculatának és installációjának tervezőjeként dolgozott, és több kulturális intézmény teljes márkaépítéséért felelős.2015-ben Déri Enikővel alapították meg grafikai stúdiójukat. Mindig hittek az együttműködés erejében és a különböző személyiségek összefogásának dinamikájában. Munkáik egyre szélesebb területet öleltek fel, és a stúdiójuk 2020-ban kreatív ügynökséggé bővült. 
A következő években a kulturális projektekre koncentráltak, ez arra ösztönözte őket, hogy ezen a területen specializálódjanak. Nóra mára nem csak designer, hanem a 15 fős csapat egyik vezetőjeként is dolgozik. Ezen felül elkötelezett a fiatal tehetségek mentorálasában, és előadásokat tart egyetemeken és design eseményeken. Mint fiatal női vezető, Nóra küldetése, hogy inspirálja és támogassa a fiatalokat személyes fejlődésükben és a sikeres élet elérésében. 
Saját tapasztalatai alapján hiteles példaként szeretne szolgálni, bátorítva őket a kihívások vállalására és saját képességeikben való hitre.

Kattints még, ha mersz!

Back to Top