A Reklámtörténet a magyar reklám- és marketinges világ egyedülálló szakmai blogja. Ilyen nincs még egy. Unikum. Kuriózum. Lenyűgöző szingularitás.​
E csodálatos blogot 2015-ben Kovács Levente (White Rabbit alapító/kreatívigazgató) hívta életre, és azóta – kisebb-nagyobb intenzitással, ahogyan a világ törvényszerűségei engedik – működteti és pörög rajta azzal a határozott szándékkal, hogy inspirációt, információt, szórakozást és pallérozódást kínáljon minden érdeklődő számára. 
(Nota bene: ez KL számára egyfajta ”purpose” a szó kristálytiszta értelmében; amennyiben létezik még ennek a szónak kristálytiszta értelme.)
Ezek után az sem véletlen, hogy a Reklámtörténet Magyarország első és egyetlen kiadója, amely az iparág legjobb reklám- és marketingszakmai könyveit publikálja a hazai publikumnak. Évről évre, szakmai igényességgel, ékes magyar nyelven. (Lásd: Reklámtörténet Könyvek.)
Nyugodtan írj nekem. Helyesbíts, tájékoztass, kérdezz. Hass, alkoss, gyarapíts. Ma oly divatos kifejezéssel élve: involválódj. Interaktivizálódj is, hogyne, amíg az AI engedi. És ha tetszik, osszad meg másokkal is a Reklámtörténet tartalmait. Ezt az oldalt is, bátran. Sőt: kövess, lájkolj, vagy szimplán meséld el, hogyan érzed magad. 
Egyébként nem érdemes annyit foglalkoznod reklámokkal. Vannak fontosabb dolgok is az életben.
Back to Top